Bloody Mary POKUS o recept
Na 2 drinky potřebujete: 2 velké panáky vodky, 300 ml rajčatové šťávy, ½ citronu nebo limety, 2 lžičky worcesteru, ¼ lžičky tabaska nebo jiné chilli omáčky, sůl, pepř
Na ozdobu: párátka, řapíkatý celer, olivy, naložené papričky, cherry rajčátka, citron, limetu, grilovací koření.
Bloody Mary
Na 2 drinky potřebujete: 2 velké panáky vodky, 300 ml rajčatové šťávy, ½ citronu nebo limety, 2 lžičky worcesteru, ¼ lžičky tabaska nebo jiné chilli omáčky, sůl, pepř
Na ozdobu: párátka, řapíkatý celer, olivy, naložené papričky, cherry rajčátka, citron, limetu, grilovací koření
Gazpacho je fajn, ale my si zeleninu dáme raději v podobě Bloody Mary
Postup: Obvod sklenice potřete citronovou šťávou a obtiskněte ho do grilovacího koření, které jste si nasypali na talířek. Vodku smíchejte s rajčatovým džusem a ochuťte citronovou šťávou, worcesterem, tabaskem, špetkou soli a čerstvě mletým pepřem. Nalijte do sklenic naplněných ledovou tříští nebo kostkami ledu a ozdobte řapíky celeru, skrojky limety a citronu a párátky s napíchanými olivami, papričkami a rajčátky.
Tip: Jestli byl včerejší večírek obzvláště náročný, pro nealko verzi z pochopitelných důvodů vynechte vodku.
Zchlaďte se…